Cover |
---|
Samples (click to enlarge) |
---|
Details | My Neighbor Totoro (1988) |
---|---|
RATING | 8.2/10 from 304k Votes |
GENRE | Animation, Family, Fantasy |
Director | Hayao Miyazaki |
Writer | Hayao Miyazaki |
Actors | Hitoshi Takagi , Noriko Hidaka , Chika Sakamoto , Shigesato Itoi , Sumi Shimamoto , Tanie Kitabayashi , Yko Maruyama , Machiko Washio , Reiko Suzuki , Masashi Hirose , Toshiyuki Amagasa , Shigeru Chiba , Naoki Tatsuta , Tarako , Tomohiro Nishimura |
PLOT | When two girls move to the country to be near their ailing mother, they have adventures with the wondrous forest spirits who live nearby. |
More Details | IMDb Top250 : ( 150 ) MPAA Rating : G Country of Origin: Japan Language: Japanese More Info : IMDb Link Subtitles : YIFYsubtitles , OpenSubtitles |
Two young girls, 10-year-old Satsuki and her 4-year-old sister Mei, move into a house in the country with their father to be closer to their hospitalized mother. Satsuki and Mei discover that the nearby forest is inhabited by magical creatures called Totoros (pronounced toe-toe-ro). They soon befriend these Totoros, and have several magical adventures.
[IMDb Code] : tt0096283 0096283
[Genres] : GenreAnimation, GenreFamily, GenreFantasy
[Also Known As] : Tonari no Totoro, Mi vecino Totoro, My Neighbor Totoro, My Neighbor Totoro, Meu Amigo Totoro, Моят съсед Тоторо, My Neighbor Totoro, Tonari no Totoro, Mi vecino Totoro, Mi vecino Totoro, Moj susjed Totoro, Můj soused Totoro, Min nabo Totoro, Minu naaber Totoro, Naapurini Totoro, Näkymätön ystävä, Min granne Totoro, Mon voisin Totoro, Mein Nachbar Totoro, Η γειτονιά του δάσους: Οι περιπέτειες του Τοτόρο, Szomszédom, Totoro, Totoro - A varázserdő titka, My Neighbour Totoro, Tonari No Totoro, My Neighbour Totoro, My Neighbour Totoro, Il mio vicino Totoro, となりのトトロ, Mano kaimynas Totoro, Mi vecino Totoro, My Neighbor Totoro, Min nabo Totoro, Mi vecino Totoro, Mój sąsiad Totoro, O Meu Vizinho Totoro, Totoro, Vecinul meu Totoro, Мой сосед Тоторо, Мој комшија Тоторо, Môj sused Totoro, Yi-ut-jip Totoro, Mi vecino Totoro, El meu veí Totoro, Magiska äventyr med Totoro, Min granne Totoro, Mon voisin Totoro, Mein Nachbar Totoro, 龍貓, Komşum Totoro, Мій сусід Тоторо, My Neighbour Totoro, My Neighbour Totoro, My Neighbor Totoro, Qo'shnim Totoro, Hàng Xóm Của Tôi Là Totoro, My Neighbor Totoro, Mi vecino Totoro
[Rating Groups] ratedabove8 ratedabove7 ratedabove6 ratedabove5 ratedabove4 ratedabove3
[Popularity Groups] Top3000Popular|Top4000Popular|Top5000Popular
# sister sister relationship # studio ghibli # sick mother # father daughter relationship # little girl # magical realism # forest spirit # missing person # rural setting # ill mother # spirit # grove # female protagonist # sprite # cat bus # acorn # japan # japanese # japanese animation # girl # child protagonist # vegetable # sibling # japanese schoolgirl # supernatural power # umbrella # soot sprite # neighbor # farm # rain # anime # hospital # tree # mother daughter relationship # character name in title # summer # parent # walking in the woods # forest # woods # caretaker # running girl # girl running # bush # relocation # 2d animation # star died before release # child # psychotronic film # alternate version # famous score # cult film # clothesline # moving to a new home # anime animation # timeframe 1950s # multiple english dubs # well # f rated # happy ending # three word title # rice field # wind # university # thunderstorm # soot # secret passageway # school # lost # lost girl # bicycle # bath # 1950s # flying # cat # bus # bus stop # tuberculosis # fairy tale
Resolution | Download Links | Release Info ( BRRIP YIFY MP4 ) |
---|---|---|
720P | RAPIDGATOR.NET ALFAFILE.NET | File: My.Neighbor.Totoro.1988.720p.BluRay.x264.AAC-YTS.mp4 Size: 833058844 bytes (794 MiB), duration: 01:26:25, bitrate: 1285 kb/s Audio: aac (LC) (mp4a / 0x6134706D), 48000 Hz, stereo, fltp, 128 kb/s (und) Video: h264 (High) (avc1 / 0x31637661), yuv420p, 1280x694 [SAR 1041:1040 DAR 24:13], 1149 kb/s, 23.98 fps(r) => 1281x694 (und) |
1080P | RAPIDGATOR.NET ALFAFILE.NET | File: My.Neighbor.Totoro.1988.1080p.BluRay.x264.AAC-YTS.mp4 Size: 1546046058 bytes (1.4 GiB), duration: 01:26:25, bitrate: 2385 kb/s Audio: aac (LC) (mp4a / 0x6134706D), 48000 Hz, stereo, fltp, 128 kb/s (und) Video: h264 (High) (avc1 / 0x31637661), yuv420p, 1920x1040 [SAR 1:1 DAR 24:13], 2250 kb/s, 23.98 fps(r) (und) |
Instant Watch ( VIP Only )
to watch the movie online without any ads or limits.